Layanan terjemahan Rois

Ana akeh sing bisa dideleng ing kene. Dadi, luangake wektu, goleki, lan sinaoni kabeh babagan sing kudu dingerteni babagan kita. Muga-muga sampeyan seneng karo situs iki lan njupuk sawetara wektu kanggo menehi garis.

Kasedhiya saben jam kanggo nerjemahake karya sampeyan

Kita nawakake layanan ekspres 24 jam kanggo kerja mendesak, kita bisa bali sajrone 3 jam kanthi biaya layanan ekspres.

kanggo kabeh terjemahan 

Ana biaya paling sithik nganti 400 tembung.

Covidien-19

Kunci nasional: nginep ing omah Coronavirus (COVID ‑ 19) nyebar kanthi cepet. Aja ninggalake omah sampeyan kajaba prelu. 1 saka 3 wong sing duwe virus kasebut ora ana gejala, mula sampeyan bisa nyebar tanpa ngerteni.