Layanan terjemahan Rois

Ana akeh sing bisa dideleng ing kene. Dadi, luangake wektu, goleki, lan sinaoni kabeh babagan sing kudu dingerteni babagan kita. Muga-muga sampeyan seneng karo situs iki lan njupuk sawetara wektu kanggo menehi garis.

Kasedhiya saben jam kanggo nerjemahake karya sampeyan

Kita nawakake layanan ekspres 24 jam kanggo kerja mendesak, kita bisa bali sajrone 3 jam kanthi biaya layanan ekspres.

kanggo kabeh terjemahan 

Ana biaya paling sithik nganti 400 tembung.

Covidien-19

National lockdown: stay at home Coronavirus (COVID‑19) is spreading fast. Do not leave your home unless necessary. 1 in 3 people who have the virus have no symptoms, so you could be spreading it without knowing it.