Shërbimet e përkthimit Rois

Ka shumë për të parë këtu. Prandaj, merrni kohën tuaj, shikoni përreth dhe mësoni gjithçka që mund të dini për ne. Shpresojmë të shijoni faqen tonë dhe të merrni një moment për të na hequr një vijë.

Ne jemi në dispozicion gjatë gjithë kohës për të përkthyer punën tuaj

Ne ofrojmë një shërbim të shpejtë 24 orë për punë urgjente, ne kthehemi brenda 3 orësh me një tarifë shërbimi ekspres.

për të gjitha përkthimet 

Ekziston një tarifë minimale e vendosur për deri në 400 fjalë.

COVIDIEN-19

Bllokimi kombëtar: qëndroni në shtëpi Coronavirus (COVID ‑ 19) po përhapet shpejt. Mos e lini shtëpinë tuaj nëse nuk është e nevojshme. 1 në 3 persona që kanë virusin nuk kanë simptoma, kështu që mund ta përhapni atë pa e ditur.